Resan Startar

Nu är vi här!


Örebro Strongman Atlas har tagit ytterligare ett steg i rätt riktning; med en helt ny hemsida påbörjar vi nu vår resa mot att bli en seriös förening som gör seriösa skillnader för kraftsporten Strongman - på lokal nivå om inte annat - för att främja alla de som vandrar ensamma på de olika gymmen i Örebro utan tillräckliga medel för att ta dem vidare. Vi startar vår resa med fokus på Örebro Län.

Genom att nå ut till fler som är intresserade av Strongman - oavsett om det gäller tittande eller tränande - så har vi nu påbörjat vårt arbete mot att agera samlingspunkt.


Genom att samla medlemmar i vår förening så samlar vi även röster.

Röster som inte hörts då de trott sig varit ensamma, i en värld av crossfit, cardio och basala styrkelyft, men röster som tyst skrikit efter mer.

Med våra röster samlade kan vi göra oss hörda genom Örebro, och vidare genom resten av Sverige. Med våra röster hörda kan vi nå ut till andra föreningar, organisationer, instanser och företag, för att uppmärksamma den mängd intresserade vi faktiskt är, och begäret vi har.


Med våra röster hörda kan vi dessutom uppmärksamma varandra, och inse att vi aldrig varit ensamma; vi har helt enkelt suttit på skilda platser utan vetskapen om den andre likasinnade, som också suttit med tysta skrik.


När våra röster samlats så kan vi påbörja koordineringen av våra krafter och våra färdigheter, för att tillsammans bygga upp den plats vi alltid önskat haft.

En plats där vi kan samlas. En plats där vi kan träna. En plats där vi kan stötta. En plats där vi kan växa. En plats som kommer vara starten på våra mål.


Vi påbörjar nu vårt arbete med att samla röster som vi kan använda för att samla sponsring och medel för att skapa denna plats. Vi hoppas att du som läser detta är med oss på denna resa.


- Pontus Alared, Ordförande.


153 visningar2 kommentarer